TITLE

DESCRIPTION

Hotel Trattlerhof 4* Bad Kleinkirchheim

Hotel Trattlerhof smješten je na lijepoj lokaciji na rubu šume, u blizini centra Bad Kleinkirchheima. U blizini hotela smještene su mnoge pješačke i biciklističke staze, a na 130 metara od objekta nalaze se žičare koje vode do skijališta Bad Kleinkirchheim i St.Oswald. Nudi restoran i unutarnji bazen.

Sobe hotela Trattlerhof namještene su u tradicionalnom austrijskom stilu, a većina je obnovljena u maju 2013. Pojedine imaju balkon s panoramskim pogledom na planine.

Spa sadržaji uključuju grijani unutarnji bazen, 2 saune, hidromasažnu kadu i parnu kupku. Gosti imaju besplatan pristup privatnoj plaži na jezeru Millstattu.

Restoran hotela Trattlerhof poslužuje jela tradicionalne kuhinje i maštovite specijalitete pripremljene samo od najsvježijih lokalnih sastojaka. Gostima restorana na raspolaganju je i velik izbor vina. Degustacija vina održava se jednom sedmično. Zimi je dostupan i après-ski bar.

Cijene od 07.01.-14.01.

Dvije odrasle osobe ; 1070 EUR total za 2 osobe, polupansion.

Dvije odrasle osobe i dijete do 12 godina : 1740 EUR, total , polupansion.

Dvije odrasle osobe i 2 djece do 12 godina : 2230 EUR, total, polupansion.

Cijene od 14.01.-21.01.

Dvije odrasle osobe : 960 EUR , polupansion.

Dvije odrasle osobe i dijete do 12 godina: 1670 EUR, polupansion.

Dvije odrasle osobe i 2 djece do 12 godina : 2080  EUR, total, polupansion.

 

 

Za pregled ski staza KLIK na sliku !

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity