TITLE

DESCRIPTION

Hotel Valamar Pinia 3* Poreč 2017

Ovaj hotel smješten je na samoj obali mora, a nudi vanjski bazen s morskom vodom. Centar središte Poreča udaljen je 10 minuta hoda uz plažu. Gostima su na raspolaganju opcija All Inclusive Light i besplatni WiFi u cijelom objektu.

Sve sobe u hotelu Valamar Pinia sadrže klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i vlastitu kupaonicu, a pojedine uključuju i balkon.

Opcija All Inclusive Light obuhvata doručak, ručak i večeru. Uz ručak i večeru uključena su sljedeća pića kojima se gosti mogu poslužiti sami: domaće crno i bijelo vino, točeno pivo te bezalkoholna pića. U restoranu su dostupni kuhanje pred publikom i tematske večere.

Gosti mogu uživati u koktelima uz bazen s velikom terasom za sunčanje. Na plaži su dostupni suncobrani i ležaljke.

Hotel nudi višenamjenske sportske terene i biciklističke obilaske okolnim borovim šumama. Dječji program uključuje mini klub s dnevnim zabavama sa sladoledom.

Poreč se nalazi na zapadnoj obali istarskog poluostrva. Gosti mogu posjetiti Eufrazijevu baziliku, koja je pod zaštitom UNESCO-a, a udaljena je 2,5 km od hotela Pinia.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity