TITLE

DESCRIPTION

Hotel Vivat 4* superior – Moravske Toplice

Hotel VIVAT **** …prijatno i drugačije…

Savremeno i udobno opremljeni hotel u kategorizaciji četiri zvezdica, Vam nudi svu udobnost, koju trebate za relaksaciju i aktivno opuštanje.Sve sobe su klimatizirane, sa tuš/WC- jem, sa fenom za kosu, telefonom, SAT TV, sa sefom i mini barom. Hotel raspolaze sa dvokrevetnim sobama koje su vrlo prostorne (27 m2) ili suite (2+2) sa 41 m2. Hotel Vivat če vas oduševiti sa svojom prostranošću. Hotel je povezan sa pokrivanim termalnim bazenom in otvorenom bazenom te kompleksom sauna in savremenim wellness centrom.Velika i bogata je ugostiteljska ponuda sa tradicionalnom i internacionalnom kuhinjom.

Hotel Vivat je u celini prilagođen za osobe sa ograničenim sposobnostima. Ljubazno osoblje će za Vas praviti toplu domaću atmosferu, tako da će hotel Vivat biti vaše prijatno utočišče, gde ćete se uvek rado vraćati zbog izleta po Pomurju. Pored toga možete i organizovati poslovne sastanke i društvene aktivnosti.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity