TITLE

DESCRIPTION

Hrvatska – hoteli – 2017 !

Ovo je priča o zemlji hiljadu ostrva, čudesnoj prirodi, bogatoj baštini… Ovo je priča o zemlji čije su ljepote opjevane još davnih vremena. Od Kasiodora koji je pisao o božanskom životu patricija na njenim obalama, Dantea koji je svoje besmrtne stihove pisao zadivljen epskim prizorima morskog plavetnila sve do Georgea Bernarda Shawa koji je upravo ovdje pronašao raj na zemlji, Hrvatska je oduvijek bila prostor istinske inspiracije.
Od porodičnih plaža s pitomim uvalama od oblutaka ili blagih ugodnih stijena koje možete pronaći gotovo u svakom mjestu na jadranskoj obali, preko uređenih gradskih kupališta i mondenih plaža za promenadu i zabavu poput urnebesne plaže Zrće na Pagu pa sve do nudističkih plaža poput Koversade i Valalte u Istri, Punta i Baške na Krku ili Lokrumske plaže kraj Dubrovnika, baš kao i onih pustih i teže dostupnih po malim ostrvima te lijepim pješčanim plažama poput onih na ostrvu Susku, tzv. Saharunu na Dugom Otoku, Lumbardi na Korčuli, Orebiću i Kukljici na ostrvu Ugljanu, Hrvatska raspolaže apsolutno svim vrstama plaža. Veliki broj plaža u Hrvatskoj dodatno je ovjenčan Plavim ekološkim zastavama koje vijoreći nad punktovima garantuju osim besprijekorne čistoće i nezagađenosti mora i obale još i svu moguću sigurnost i kao i popratne usluge.

kOMPLETAN CJENOVNIK SA FIRST MINUTE POPUSTIMA MOŽETE PREUZETI U DIJELI ” PREUZMI “

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity