TITLE

DESCRIPTION

Klub Satelit 4 * Zlatibor – proljeće 2017

ZLATIBOR – KLUB SATELIT

NAJLJEPŠI ZAMAK NA ZLATIBORU!
Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.

Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 15000 zadovoljnih gostiju.

Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

Opisi soba / apartmana :

A-00 Apartman VIP: Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači, dvosed i fotelja. Apartman poseduje kuhinju i dva kupatila, LCD/TV, DVD, mini bar, telefon, sef.
A-01 Apartman: Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja, pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. U dnevnom boravku se nalazi dvosed i fotelja, LCD/TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera sa pratećim delovima).U spavaćoj sobi je jedan bračni ležaj, dok je drugi na galeriji. Kupatilo je sa tuš kabinom.
A-02 Apartman: Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači, 2 fotelje,
ugaona garnitura za sedenje, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
A-06 Apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan TV. Kupatilo je sa tuš kabinom.
A-07 Apartman: Apartman sa terasom. U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed i fotelja, LCD TV, DVD, mini
bar, telefon, sef, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom.
A-10 Apartman: Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, LCD TV, DVD,mini bar, telefon, sef. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom.
A-11 Apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan TV. Kupatilo je sa tuš kabinom.
A-13 Apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed i fotelja, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. Kupatilo je sa tuš kabinom.
Sve sobe 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
„Room servis“ je dostupan 24 časa.

Cijena polupansiona od 45 EUR po osobi dnevno.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity