TITLE

DESCRIPTION

Oslo i nevjerovatni Norveški fjordovi – Garantovano !

Datum: 25.-30.6.2015. – GARANTOVAN POLAZAK!

6 dana/ 5 noćenja s buffet doručkom
Posebnim avionom iz Zagreba

UKLJUČENO:  noćenja u Oslu, Vossu i Norheimsundu, vožnja brodom po Naeroyfjordu, obilasci prema programu, putno zdravstveno osiguranje!

Fakultativni sadržaj (uz doplatu): vožnja željeznicom Flam-Myrdal, dvije večere na turi (u Vossu i Norheimsundu)!

FIRST MINUTE CIJENA DO 25.5.2015. (5% popusta): 615 EUR

Norveška, zemlja nevjerojatnih prirodnih ljepota, veličanstvena i tajanstvena, u svojoj unutrašnjosti skriva nepregledne planinske vrhunce, strme i divlje fjordove, jezera kristalno čista, a upravo u ljetnim mjesecima sve nam se to otkriva u najljepšem ruhu…

Pobjegnite u nedirnute krajolike s nama, odmorite dušu u neokrnjenoj prirodi i stvorite najljepše uspomene!

1. dan: ZAGREB – OSLO
Sastanak putnika u aerodromu Zagreb dva sata prije polaska aviona kod šaltera informacija. Let avionom Croatia Airlinesa za Oslo u 22:05 sati. Po dolasku u Oslo transfer do hotela iz zračne luke Gardermoen. Smještaj u sobe i noćenje.

2. dan: OSLO
Doručak. Odlazak s pratiteljem u panoramski i pješački razgled norveške prijestolnice koju, smještenu na širokom fjordu i okruženu zelenom planinskom pozadinom, smatraju jednim od najboljih gradova za život: gradska vijećnica – utvrda Akerhshus – park Vigeland s 227 monumentalnih skulptura – kraljevska palača – ulica Karla Johana – parlament. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjet vrlo vrijednoj zbirci slika u Nacionalnom muzeju ili šetnju kroz popularnu mornaričku četvrt Aker Brygge s brojnim lokalnim trgovinama. Noćenje.

3. dan: OSLO – FLAM – GUDVANGEN – VOSS
Doručak. Odjava iz hotela i putovanje prema Sognefjordu i selu Flam, malenom i pitoresknom seocu koje ima oko 350 stanovnika i više od 450 000 posjetitelja godišnje! Flam je poznat po jednoj od najatraktivnijih željeznica na svijetu, izuzetno strmoj s nekoliko spirala (mogućnost vožnje uz doplatu – preporučujemo): vozit ćete se po prekrasnom gorskom krajoliku i neokrnjenoj prirodi čudesnih norveških fjordova! Sognefjord ili kako mu ime kaže „Kralj fjordova“ se kroz mnoge rukavce duboko usijeca u norveški pejzaž. Slijedi plovidba po najslikovitijem i najširem od njegovih rukavaca koji je pod zaštitom UNESCO-a – Naeroyfjordu (uključeno u cijenu). Vožnja po jednoj od panoramskih cesta do Vossa. Dolazak u Voss, smještaj u hotel. Večera (uz doplatu). Noćenje.

4. dan: VOSS – BERGEN – NORHEIMSUND
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Bergenu. Po dolasku u Bergen, jedan od najljepših skandinavskih gradova, slijedi razgled gradskog središta: očuvane drvene kuće iz doba Hanse – luka Bryggen – utvrda Bergenhus. Moguć odlazak gradskom uspinjačom Floybannen na brdo iznad Bergena, s veličanstvenim panoramskim pogledom na grad (plaćanje na licu mjesta pratitelju). Poslijepodne vožnja prema Norheimsundu. Dolazak u hotel i smještaj. Večera (uz doplatu). Noćenje.

5. dan: NORHEIMSUND – VORINGFOSS – HARDANGERVIDDA – OSLO
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak na Hardangerfjord i prijelaz fjorda preko jednog od najdužih visećih mostova na svijetu. Vožnja u unutrašnjost vodi preko visoravni Hardangervidda, koja slovi za jednu od najvećih u Europi. Visoravan na kojoj žive najveća divlja krda sjevernih jelena u Europi uzdiže se nad šumom, a u golom krajoliku ostat ćete zadivljeni brojnim jezercima i širokim močvarama. Prije no što je prijeđete možete uživati u pogledu na vodopad Voringfoss koji u visini od 182 m pada u dubinu… Nakon kraćeg stajanja nastavak vožnje prema Oslu. Dolazak u hotel i smještaj.

6. dan: OSLO – ZAGREB
Rani odlazak na aerodrom iz hotela (umjesto doručka za putnike će biti organizirani paketi s doručkom). Let za Zagreb u 05:15 sati. Najavljeni dolazak u Zagreb u 07:50 sati, prestanak svih usluga.

Cijena po osobi u 1/2 sobi : 640 EUR  ( first minute cijena 615 EUR za uplate do 25.05. )

Doplata za jednokrevetnu sobu : 215 EUR

Aerodromske takse : 120 EUR

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Oslo-Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelima 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 5 noćenja s buffet doručkom (4 noćenja sa skandinavskim buffet doručkom + breakfast box za zadnje noćenje): 3 noćenja u Oslu, 1 noćenje u Vossu i 1 noćenje u Norheimsundu, transfer od/do zračne luke u Oslu, poludnevni razgled Osla autobusom i pješice, prijevoz turističkim autobusom na turi po Norveškoj, vožnja brodom po Naeroyfjordu, razglede prema programu, boravišnu pristojbu, putno zdravstveno osiguranje te troškove organizacije i prodaje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za željeznicu, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje

NAPOMENE:
Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na putovanje. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda viagra internet france. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity