BELLEVUE HOTEL 5* – Lošinj

Hotel Bellevue

Opis aranžmana

HOTEL BELLEVUE
Suvremeni hotel u kojem je sve, od raskošno dizajniranog enterijera, preko vrhunske spa ponude do signature koktela oblikovano za „uživanje u životu“.

Izvana minimalistički bijel i jednostavan, hotel je iznutra otvoren velikim atrijem koji raskošno uređenom interijeru daje posebnu prozračnost i ugodnost. Meka dnevna svjetlost savršeno se stapa s prirodnim tonovima vrhunski dizajniranog namještaja i rasvjete. Sjajan je ovo prostor za opuštanje i obnovu životne energije.

Još krajem 19. st. Čikat je zbog svoje specifične mikroklime bio prepoznat kao „mjesto koje liječi“, posebno popularno među bečkom aristokracijom. Danas tu plemenitu tradiciju nastavljaju Spa Clinic i Spa Garden svojom vrhunskom wellness ponudom.

Hrana može biti i lijek i gurmanski užitak, posebno ako su namirnice svježe, lokalne i vrhunske kvalitete, a kuhari po začine idu u vlastiti (hotelski) začinski vrt. Ako želite „spojiti ugodno s korisnim“, za poslovne ručkove su vam na raspolaganju dvije manje i jedna veća konferencijska dvorana (360 mjesta).

Raskošni, vrhunsko dizajnirani namještaj u prirodnim tonovima nadopunjuje prozračni, minimalistički dizajn i pruža opuštajući ugođaj za najljepši odmor. Podna obloga je parket ili tapison. Kupaonice imaju podno grijanje i opremljene su tušem, kadom, dvama umivaonicima i bideom. Ekskluzivna hotelska kozmetika pobrinuti će se za Vašu njegu a dodatni tretmani dostupni su Vam u Bellevue Spa Clinic gdje će svatko pronaći pravi Spa doživljaj za sebe.

Rashlađena pića u privatnom baru uključena su u cijenu i redovito se nadopunjuju. Uvijek se možete poslužiti i setom za kavu i čaj a za one koji vole dokona jutra u krevetu moguće je i posluživanje u sobu.

Besplatan bežični internet i telefon s direktnom linijom nalaze se u svim sobama i dnevnom boravku a osiguravaju brzo povezivanje prilikom poslovnih ili obiteljskih obveza.

Kreirajte odmor u potpunosti prema svojim željama i prepustite se mirnoj oazi hotela Bellevue.

ZAŠTO ODABRATI HOTEL BELLEVUE?
suiteovi s jacuzzijem na terasi
Bellevue Spa Clinic – Slow ageing koncept
personalizirani programi i tretmani
Spa Garden – masaže u vrtu
unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom
privatna plaža
signature kokteli
fine dining by menu choice
moderna kongresna dvorana

OPIS SMJEŠTAJA

PREDSJEDNIČKI APARTMAN
KAPACITET
Broj odraslih osoba: 8
Predsjednički apartman se sastoji od tri dvokrevetne sobe sa tri odvojena ulaza, dva prostrana dnevna boravka, četiri kupaonice i WC-a za posjetitelje, servisne kuhinje, dvije walk-in garderobe i grandiozne terase. Površina predsjedničkog apartmana iznosi 185 m2, dok je površina terase, opremljene s dva jacuzzija, ležaljkama i garniturom za sjedenje, 119 m2. Uz miris borove šume i pogled na najljepšu malološinjsku uvalu Čikat uživat ćete u svakom danu provedenom u hotelu Bellevue.

LUXURY SUITE MORSKA STRANA / PARK STRANA
Broj odraslih osoba: 6
Luxury suite se sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dva odvojena ulaza, dnevnog boravka, tri kupaonice, walk-in ormara i prostrane terase.

Površina Luxury suita iznosi 113 m2, dok je površina terase, opremljene jacuzzijem, ležaljkama i garniturom za sjedenje, 67-80 m2.

Očarat će Vas pogled na predivnu uvalu Čikat i kristalno čisto more, ili na park sa stoljetnim borovim stablima predivne uvale Čikat.

BELLEVUE SUITE
Broj odraslih osoba: 6
Bellevue Suite se sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dva ulaza, dnevnog boravka, dvije kupaonice, walk-in ormara i prostrane terase. Raskošni, vrhunsko dizajnirani namještaj u prirodnim tonovima nadopunjuje prozračni, minimalistički dizajn i pruža opuštajući ugođaj za najljepši odmor. Podna obloga je parket ili tapison. Površina Bellevue suita iznosi 93 m2, dok je površina terase, opremljene jacuzzijem, ležaljkama i garniturom za sjedenje, 52-57 m2.

Očarat će Vas pogled na predivnu uvalu Čikat i kristalno čisto more a ljekoviti zrak ispunjen mirisima mediteranskog bilja uljepšati će Vaša jutra.

Kupaonice imaju podno grijanje i opremljene su tušem, kadom, dvama umivaonicima i bideom. Ekskluzivna hotelska kozmetika pobrinuti će se za Vašu njegu a dodatni tretmani dostupni su Vam u Bellevue Spa Clinic gdje će svatko pronaći pravi doživljaj za sebe. Kako bi bili spremni za prepuštanje užicima našeg Spa centra u sobi će Vas dočekati dočekati i wellness set (ogrtač i papuče).

Svi gosti prilikom dolaska dobivaju prirodnu izvorsku vodu, a coffee & tea set puni se svakodnevno. Uz doplatu moguće je korištenje privatnog bara i posluživanje u sobu.

Besplatan bežični internet i telefon osigurat će Vam brzo povezivanje prilikom poslovnih ili obiteljskih obveza.

EXECUTIVE SUITE
Broj odraslih osoba: 4
Executive Suite se sastoji od dvokrevetne sobe, dnevnog boravka, dvije kupaonice i prostrane terase.
Površina suita iznosi 75 m2, dok je površina terase, opremljene jacuzzijem, ležaljkama i garniturom za sjedenje, 45-53 m2.

JUNIOR SUITE MORSKA STRANA / PARK STRANA
Broj odraslih osoba: 3
Junior Suite se sastoji od dvokrevetne sobe, dnevnog boravka, dvije kupaonice, walk-in ormara i terase. Površina suita iznosi 46 m2, dok je površina terase, opremljene garniturom za sjedenje 25–35 m2.
DELUXE MORSKA STRANA / PARK STRANA
Broj odraslih osoba: 3
Sobe Deluxe su dvokrevetne sobe s balkonom. Ako putujete sami ili u paru ova soba je idealna za Vas.
Površina soba iznosi 38 m2, dok je površina balkona 22 do 26 m2.

Sobe su okrenute na morsku stranu, prema uvali Čikat ili na stranu park šume Čikat.

SUPERIOR MORSKA STRANA / PARK STRANA
Broj odraslih osoba: 2
Sobe Superior su sobe sa balkonom te queen size krevetom ili twin krevetima. Ako putujete sami ili u paru ova soba je idealna za Vas. Površina soba je 28 m2, dok je površina balkona od 8 do 12 m2.
Sobe su okrenute na morsku stranu, prema uvali Čikat ili na stranu park šume Čikat.
SUPERIOR ATRIUM
Broj odraslih osoba: 2
Sobe Superior Atrium su sobe sa twin krevetima i francuskim balkonom s pogledom na zeleni atrij hotela, idealne za dvije osobe.
Podna obloga je parket ili tapison. Površina sobe je 25 m2.

SADRŽAJI:
Wi-Fi internet
telefon s direktnom linijom
klima uređaj s mogućnošću grijanja/hlađenja
wellness set (kućni ogrtač i papuče)
podno grijanje u kupaonici
LED HD TV, Pay i Sat TV (u sobi i dnevnom boravku)
mini bar
posluživanje u sobu
set za kavu i čaj
sef

 

Lokacija

Find a route from your location

Slične ponude

Detalji ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije