Hotel Olympia 4* – Vodice

Hotel Olympia

Opis aranžmana

Hotel Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 50 metara udaljen od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog – preko 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje.

Nezavisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba.
Otvoreni bazen, ekskluzivni beach barovi, Olympia Life wellness centar, savremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsnu gastronomsku ponudu – sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia. Za vas smo otvoreni tijekom cijele godine.

Restoran Olympia nudi bogate mirise i okuse tradicionalne dalmatinske kuhinje, ali i kontinentalne specijalitete. Bogati buffet ističe se velikim brojem hladnih i toplih predjela te glavnih jela internacionalne i tradicionalne kuhinje.

U lobiju hotela nalazi se business centar s računalom i suvenirnica sa širokim izborom domaćeg i stranog tiska. U suvenirnici možete pronaći i osnovne higijenske potrepštine, slatke i slane zalogaje te cigarete. Na recepciji je mjenjačnica, dok tijekom sezone u prizemlju posluje i turistička agencija s raznovrsnom ponudom izleta. U lobiju hotela nalazi se i bankomat.

Gostima hotela dostupan je besplatan bežični Internet.

SOBA 2+1, PARK STRANA

Dvokrevetna soba, park strana (19,35 m2); balkon (5,80 m2); dupli ili twin ležaj ; min/max osoba 2 odrasle i 1 dijete do 12,99 god ili 1 odrasla  osoba i 1-2 djece do 12,99

SOBA 2+1, MORE STRANA

Dvokrevetna soba ; pogled more (19,35 m2); balkon (5,80 m2); dupli ili twin ležaj ; min/max osoba 2 odrasle i 1 dijete do 12,99 god ili 1 odrasla osoba i 1-2 djece do 12,99

Lokacija

Find a route from your location

Slične ponude

Detalji ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije