TITLE

DESCRIPTION

Ramada Resort Budimpešta 4* superior – Budimpešta

Ramada Resort Aquaworld se nalazi u sjevernom delu Budimpešte, tačnije u Pešti, neposredno pored „Megyeri“ mosta, okružen zelenilom.

Oriental Spa

Kružno kupalište, pregrađeno staklenim zidovima, ima i otvoreni deo koji radi tokom čitave godine i spojeno je sa Svetom Sauna koji sadrži hamam, finsku saunu, parno kupatilo i prijatan prostor za opuštanje. U ponudi wellness centra su i različiti tretmani i masaže, kao što su klasične, tajlandske i watsu masaže.
Beauty centar nudi različite tretmane i beauty programe kao i usluge moderno opremljenog frizerskog salona. Fitness centar je veoma prostran i opremljen najsavremenijim spravama za vežbanje. Za ljubitelje grupnog vežbanja svakodnevno se organizuju treninzi pod vođstvom kvalifikovanih i obučenih trenera koji garantuju dobru atmosferu i zdrav trening. Jedan od najvećih zatvorenih vodenih tematskih parkova u Evropi, nudi nezaboravnu zabavu posetiocima svih uzrasta tokom čitave godine.

Aquaworld | Ramada Aqua Budimpešta

Aqua park je prekriven kupolom prečnika 72 m, a ova monumentalna replika Angkor hrama okružena mostovima, kulama i bazenima već na prvi pogled oduzima dah. Jedinstveni kompleks ima 17 bazena, a unutrašnji bazen povezan je sa zagrejanim spoljašnjim bazenom. Kompleks ima i bazen sa talasima, kao i bazen za surfovanje i veliki broj tobogana.
U sastavu aqua parka postoji i Svet Sauna uređen u orijentalnom stilu i dizajniran tako da pruža maksimalnu relaksaciju. Gostima su na raspolaganju tepidarijum, finska sauna, infra sauna, bio sauna, kristal ili ruska sauna. Hidroterapija u Kneipovoj stazi bazirana je na nežnim impulsima koje proizvodi topla i hladna voda i koji veoma povoljno utiču na metabolizam i poboljšanje cirkulacije.

Ramada | Ramada Aqua Budimpešta

Hotel ima 261 sobu, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, radio, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj i pristup internetu. Zavisno od prilike i raspoloženja, gosti hotela mogu da biraju da li će da uživaju u kulinarskim specijalitetima glavnog restorana ili elegantnog a la carte restorana. Veliki izbor pića i raznovrsnih jela služe se u pub-u koji ima terasu sa panoramskim pogledom ili kafeu u lobiju hotela. Hotel je prilagođen kako mladima, tako i porodicama sa decom. Za najmlađe goste tu je pažljivo osmišljen mini klub u kome su deca stalno pod nadzorom odraslih.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity