TITLE

DESCRIPTION

Romansa u Parizu – proljeće 2014.god

 

Eiffel-Tower-Paris-France

 

POLAZAK : 30.04.2014. (JU 310 07:25-10:05)
POVRATAK : 04.05.2014. (JU 315 21:00-23:20)

5 DANA AVIONOM
Polazak: 30.april 2014.


1.dan (sreda
 30.april) – Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Eurojet-a br.1102, u 05.30. Let za Pariz kompanijom Jat Airways u 07.25 (JU 310). Dolazak u Pariz u 10.00. Transfer do hotela. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u trajanju od 3 sata, sa vodičem na srpskom jeziku: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.Program putovanja :

2.dan (četvrtak 01.maj) – Doručak. Fakultativni izlet na Monmartr i Latinsku četvrt (odlazak i povratak metroom). Noćenje.

3.dan (petak 02.maj) –  Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend. Odlazak do najvećeg zabavnog parka u Evropi. Povratak u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan (subota 03.maj) – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog izleta u Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV. Noćenje.

5.dan (nedelja 04.maj) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog izleta u Luvr – jedan od najpoznatijih muzeja na svetu. Transfer na aerodrom oko 18.00. Let za Beograd u 21:00 (JU 315). Dolazak u Beograd u 23:20. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE 20 PUTNIKA

MINIMUM ZA REALIZACIJU FAKULTATIVNIH IZLETA JE 15 PUTNIKA (PO NAVEDENIM CENAMA)

ROK ZA PRIJAVU ZA PUTOVANJE JE NAJKASNIJE 7 DANA PRE TERMINA PUTOVANJA  ILI DO POPUNE MESTA

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Eurojet zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

PREDLOZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

LUVR – Poludnevna fakultativna poseta jednom od najstarijih i najbogatijih muzeju na svetu. Obilaze se  Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči” sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora , “Miloska Venera” i “Pobeda iz Samotrake”… Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. (Cena izleta: 40 €, za decu 20 €)

VERSAJ – Poludnevni fakultativni izlet za Versaj i obilazak dvorca Luja XIV. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i “Dvorana ogledala”. Šetnja prelepim vrtovima, delo arhitekte Le Notra, sa mnogobrojnim fontanama, skulpturama, alejama i šumarcima raznovrsnih oblika. Povratak u Pariz. (Cena izleta: 85 €, za decu: 45 €).

MOULIN ROUGE / LIDO / CRAZY HORSE  – Odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. (Cena: 90 € – 135 €) Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.

DIZNILEND – Cena izleta: 95 €, za decu 65 €

LATINSKA ČETVRT I MONMARTR – Tročasovna šetnja uskim ulicama Latinske četvrti, boemskog dela grada u kome se nalaze neki od najpoznatijih bistroa prestonice u kojima su se okupljali čuveni pesnici, filozofi i umetnici XX veka (“Le Flore”). Panorama Panteona u kome su sahranjeni velikani poput Voltera, Rusoa, Viktor Igoa, Emila Zole, Marije Kiri… Obilazak se nastavlja odlaskom do Monmartra. Obilazak brežuljka poznatog po crkvi Svetog Srca i vidikovca sa koga se pruže fenomenalan pogled na ceo grad.  (Cena izleta: 25 €, prevoz metroom).

Komentariši

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity