TITLE

DESCRIPTION

Ski otvaranje – Grossglockner 05.-12.-20.12.2014.

Grossglockner / Heiligenblut skijalište

Malo i mirno mjesto Heiligenblut smješteno je na granici dviju pokrajina Tirola i Koruške. Ako želite uživati u alpskim pejzažima tada je ovo pravo mjesto za vas i vašu porodicu , iz mjesta se pruža prekrasan panoramski pogled na najviši austrijski vrh Grossglockner( 3798 m ).

Mjesto Heiligenblut se nalazi na na visini 1300 metara, i tu se u središtu mjesta nalazi donja gondola koja vas vozi do središnje stanice Rossbach ( 1752 m ), do središnje stanice možete doći i automobilom u zavisnosti od vremenskih prilika. Žičare vas voze dalje voze na jedan od tri vrha, središnji ( Schareck 2604 m), najviši ( Hochfleiss 2902 m) i
( Viehbühel 2420 m ). Zanimljivost ovog skijališta je Tunnelbahn, koji povezuje središnju stanicu sa Fleissalm vučnicom gondola koja vozi kroz stare rudnike soli.
Skijalište se prostire na 25 hektara površine, ukupna dužina staza je 55 kilometra, staze su lijepo uredjene i dugačke pretežno crvene 40 km, 9 km plavih i 6 km crnih. Zbog svoje visine skijalište ne oskudjeva snijegom, topovi za snijeg nalaze se tek na nižim visinama skijališta. Ukupan broj žičara je 12. Broj restorana i apres ski barova je više nego zadovoljavajući.

05.12.-20.12.

3 noćenja i 3 -dnevni ski pass Glossglockner

Smještaj :

3* Hotel Kaiservilla, Heiligenblut

3* Hotel Post, Dollach

Gasthof Tauernalm, Heiligenblut

Landgasthof Schwaiger, Mortschach

Privatni smještaj

Cijene za 3 noćenja + 3 -dnevni ski pass

Hotel 3 * polupansion, 280 EUR + boravišna taksa

Gasthof , polupansion, 259 EUR + boravišna taksa

Privatni smještaj , noćenje sa doručkom, 195 EUR + boravišna taksa

Cijene su po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity