TITLE

DESCRIPTION

Terme Topolšica – proljeće 2017

Uz jugoistočno podnožje brda Lom, onde gde su nekada vladale visoke topole, iz zemlje je provrela voda. Čista kao biser, živa kao što je sam život. Termalni izvor je u dolini Toplice, sve do 16. vijeka privlačio sve one koji cijene snagu prirode. Tamo, uz rub šume danas se nalazi moderno lječilište koje nas opušta sa svime što priroda pruža.
Terme Topolšica, udaljene od gradske buke i divljih cesta svoje goste dočekuju u zagrljaju gorskog zraka i spokojne tišine. Oko se odmara pogledom na okolna brda i korak osjeti dodir sam sa sobom. Srednjogorska klima ima blagotvorne efekte i veliki broj sunčanih dana. Za prirodu koja okružuje Topološicu, čini se da liječi sama po sebi.
Terme Topolšica krasi zavidna tradicija lječenja i lječilišta, a poslednje modernizacije lječilište mjenjaju u raskošan termalno-turistički kompleks. Najsavremeniji wellness programi zadovoljiće i najzahtjevnijeg gosta, a širina ponude će u Topolšicu privući najrazličitije posjetioce. Terme Topolšica sa specifičnim prirodnim osobinama predstavljaju sve ono što je potrebno telu i duši savremenog čovjeka.
Smještajni kapaciteti Terme Topolšica nude ugodnu okolinu za boravak, za različite želje i ukuse.
U sklopu hotelskih kapaciteta Hotela Vesna lječilište ima 385 kreveta koji su raspoređeni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.
Od 2010. godine terme su bogatije za prekrasno apartmansko naselje s 27 savremenih i ekoloških objekata sa ukupno 98 kreveta.
Ugodni domaći, a opet savremeno i lijepo uređeni smeštajni kapaciteti lečilišta garantuju da ćete se u Topolšici osjećati kao kod kuće.

Cijene od 20.02.-31.05.2017.

Standard soba bez balkona. 46 EUR polupansion po osobi dnevno. Jedno dijete do 12 godina gratis na dodatnom ležaju i drugo dijete do 6 godina gratis na ležaju sa roditeljima.

Standard soba sa balkonom. 48 EUR polupansion po osobi dnevno. Jedno dijete do 12 godina gratis na dodatnom ležaju i drugo dijete do 6 godina gratis na ležaju sa roditeljima.

Standard soba sa balkonom – novi dio . 52 EUR polupansion po osobi dnevno. Jedno dijete do 12 godina gratis na dodatnom ležaju i drugo dijete do 6 godina gratis na ležaju sa roditeljima.

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity