TITLE

DESCRIPTION

Terme Tuhelj – Prvi maj !!!

Smještene u dolini okruženoj zelenim zagorskim brežuljcima i predivnim pejzažima, Terme Tuhelj su jedan od bisera Hrvatskog kontinentalnog turizma.Pozicija termi na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata izuzetno je povoljna i pruža mogućnost korišćenja kako mnogobrojnih sportsko-rekreativnih sadržaja tako i sadržaje za opuštanje i obnavljanje energije. Blagodeti termalnih voda i peloidnog blata koji se stvara na samom izvoru od neprocenjive su koristi za ljudski organizam i veoma su uspešni u lječenju reumatskih povreda, povrede kostiju i zglobova i ginekoloških problema.

U blizini Tuheljskih termi nalazi se barokni dvorac Mihanović koji je ime dobio po kompozitoru Antunu Mihanoviću. Dvorac je iz 18. vijeka i idealno je mjesto za razne svečane prigode a moguća je organizacija poslovnih susreta i kongresa. U sastavu dvorca nalazi se vinoteka pogodna za porodična okupljanja i proslave. Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko-rekreativnim sadržajima i welness programima.

Svijet sauna
Svijet sauna obuhvata površinu od 1.000 m2 i najveći je kompleks sauna u Hrvatskoj. Za potpuno opuštanje i njegu gostima su na raspolaganju 4 finske (bionizirajuća sauna sa kristalima, ekstremna sauna, programska sa cromo terapijom, laconium), 3 parne saune (solna sauna, blatna sauna, dvostruka parna sauna), „wirpool“, hladni bazen, ledena jama, kneipp staza, prostorije za odmor sa različitim ugođajima i „wellness“ bar sa ponudom zdravih napitaka i hrane.

Masaže
Masaža je prirodna metoda održavanja zdravlja. Pomoću prirodnih elemenata vode, blata i dodira uspostavlja se prirodni protok energije, harmonija i ravnoteža. Moguće je opustiti se uz klasičnu i sportsku masažu, refleksiologiju stopala, anticelulit i relax masažu sa aromatičnim uljima i ljekovitim blatom.
nudu jer u All incluisve light paketu je

 

 

 

 

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity