TITLE

DESCRIPTION

Tunis – Ljeto 2016 – avionom iz Beograda

Odlučite li se za odmor u Tunisu, ne brinite da će netko od Vaših saputnika ostati zakinut za svoj dio zabave, jer će Tunis zadovoljiti sve profile gostiju. Tunis je spreman za one koji žele odmor pod suncobranom, ali i za one koji žele istražiti tajne pustinje ili običaje i gastronomsku ponudu Tunisa. Naravno, najbolje je kad se svi ti elementi slože u jednu optimalnu kombinaciju, i kada se s odmora vratite svježi, preplanuli, ali i s ponekim suvenirom ili receptom kojeg ste nabavili baš u Tunisu.

Ko ne bi poželio probati tuniška vina, ili osvježavajuće čajeve od mente, koji se poslužuju s bademima? Tu je svakako i hrana koja je bogato začinjena korijanderom, pa i ako Vam se u prvi tren čini prejakom, dajte si vremena, svidjet će Vam se. Krenite u kupovinu, a cjenkanje je poželjno, jer to je dio kulture trgovine u Tunisu. Možda će Vam se činiti čudnim, no prihvatite to kao dio igre. Isplati se, a za novac koji ste uštedjeli cjenkajući se na jednom mjestu, potrošite na drugom, jer naći ćete pregršt stvari koje ćete poželjeti imati. Možda će to biti prekrasan, fino izrađen srebrni nakit, možda nargila, možda ručno tkan tepih, ili poput brašna fini pijesak u staklenoj bočici.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity