TITLE

DESCRIPTION

Villa Miramar 4* Nemira, Omiš – 10% za rane rezervacije

Villa Miramar je porodični objekat udaljen svega 20 metara od plaže, daleko od gradske gužve i gustog prometa. Odmor ćete provoditi u miru i tišini uživajući u čistom moru i hladu borovih stabala… Ako nakratko želite napustiti svoju intimu i mir, te se proveseliti u društvu, svratite do Omiša koji je tek nekoliko kilometara udaljen od hotela. A oni koji žele aktivan odmor na pravom su mjestu (rafting na rijeci Cetini, slobodno penjanje, paraglaiding, ronjenje, jedrenje, odbojka na pijesku, tenis i dr.). Ukratko, možete uživati u svim sportovima na zemlji, na vodi i u vazduhu.
Villa Miramar je novoizgrađen objekt, opremljen je vrhunskim stilskim namještajem savremenog dizajna i oplemenjene originalnim slikama akademskih umjetnika. Kapacitet hotela Miramar je 80 ležaja odnosno 40 soba od kojih su tri apartmana. Sobe se prostiru na površini od cca 25m2, a apartmani 35m2. Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj, sat TV, sef, mini bar i internet priključak. Sve sobe imaju balkon i gledaju direktno na more!
Stvorite uspomene koje će trajati za cijeli život. Dođi, zastani i uživaj… u malim stvarima, osmijehu, ljepoti dana, svježini vode i hladovini borove šume!

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity