TITLE

DESCRIPTION

Zimovanje u Francuskoj 2016/2017.god

Skijanje u Francuskoj je moguće u dva dela zemlje: Alpima i 5 puta manjim Pirinejima. U oblasti Alpi se nalazi čak 400 potpuno opremljenih planinskih odmarališta. Zbog lokacije na visinama do 3300 metara nadmorske visine, u francuskim naseljima se sneg zadržava dugo tokom godine.
Skijanje u Francuskoj preporučuje se svakom ljubitelju pravog skijanja. Osim velikog broja kvalitetnih skijaških staza i ski liftova, postoji obilje mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Upoznajte šarm gradića u francuskim Alpama koji Vam nude dobru zabavu nakon skijanja, kao i kulturne znamenitosti, a smeštaj potražite u udobno opremljenim apartmanima.

Ponuda hotela i apartmana je raznovrsna. Ponude za zimovanje u Francuskoj kreiramo po Vašim željama, sa uključenim autobuskim prevozom ili bez, sa uključenim ski passom ili bez. Pošaljite nam Vaše želje, a mi ćemo shodno njima kreirati ponudu za Vas i Vašu porodicu.

*** Primjer ***

Smještaj sa uključenim ski passom po osobi, u 1/4 studio apartmanu, u mjestu Les 2 Alpes, u apartmaskoj kući Residence Meijotel 2+*, na 50 m od ski lifta, u periodu od 07.01.-14.01.2017.god je samo 465 KM po osobi za 7 noćenja !!!

 

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity