Hotel Horizont 4* – Baška Voda

Hotel Horizont

Opis aranžmana

Smješten na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 metara od centra Baške Vode, hotel Horizont je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom, centralnom dijelu, Jadranske obale.

Stalnim ulaganjem u posljednjih nekoliko godina, ponuda hotela sa potpuno novim SPA & Wellness centrom, obnovljenim smještajnim jedinicama i vrhunskom kulinarskom ponudom, nadići će sva Vaša očekivanja. Široka ponuda wellness usluga u kombinaciji modernih tretmana sa različitim drevnim SPA kulturama stvara jedinstven doživljaj i poticaj totalnom blagostanju.

Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređene i dobro opremljene sobe i apartmana, od koji većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more. Za dobru prehranu tijekom Vašeg odmora možete izabrati centralni pansionski buffet restoran ili jedan od naših a’la carte restorana: restoran Matrioška, koji nudi ruske specijalitete, i plažni grill restoran Borik.

U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzija , na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna.

Hotel također nudi potpuno opremljenu konferencijsku dvoranu kapaciteta do 120 sudionika i predstavlja idealno mjesto za poslovne sastanke, bankete i druge društvene događaje.

Smještaj

STANDARD SOBA 2+1, PARK STRANA

Svaka od 202 prekrasno namještene sobe i apartmana pruža udobnost četiri zvjezdice kako za poslovne klijente tako i za one na odmoru. Naš program stalnog poboljšavanja znači da su sve sobe prekrasno obnovljene i prema svjetskim standardima, pružajući Vam ugođaj doma i na odmoru. Klasična elegancija, toplina, otmjeni dekor, lijepa i zanimljiva kombinacija boja, kvalitetan tekstil i dobar namještaj obogaćuje karakter svih soba.

STANDARD SOBA 2+1, MORE STRANA

Svaka od naše 202 prekrasno namještene sobe i apartmana pruža udobnost četiri zvjezdice kako za poslovne klijente tako i za one na odmoru. Naš program stalnog poboljšavanja znači da su sve sobe prekrasno obnovljene i prema svjetskim standardima, pružajući Vam ugođaj doma i na odmoru. Klasična elegancija, toplina, otmjeni dekor, lijepa i zanimljiva kombinacija boja, kvalitetan tekstil i dobar namještaj obogaćuje karakter svih soba.

SUPERIOR TWIN, MORE STRANA

Svaka od 202 prekrasno namještene sobe i apartmana pruža udobnost četiri zvjezdice kako za poslovne klijente tako i za one na odmoru.Naš program stalnog poboljšavanja znači da su sve sobe prekrasno obnovljene i prema svjetskim standardima, pružajući Vam ugođaj doma i na odmoru. Klasična elegancija, toplina, otmjeni dekor, lijepa i zanimljiva kombinacija boja, kvalitetan tekstil i dobar namještaj obogaćuje karakter svih soba.

Lokacija

Find a route from your location

Slične ponude

Detalji ponude

Pregledajte ponudu

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije