Labranda Velaris Village 3* Supetar, Brač

Opis aranžmana

Objekt Labranda Velaris Village okružen je borovima i udaljen samo 150 metara od plaže, a nalazi se u slikovitoj uvali Vela Luka. Objekt u ponudi ima klimatizirane sobe, restoran i bar. Gostima je besplatno na raspolaganju WiFi. Do centra Supetra ima 15 minuta hoda.

Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Pojedine sobe sadrže namješten balkon s pogledom na vrt i borovinu.

U restoranu objekta Labranda Velaris Village moguće je uživati u jelima mediteranske kuhinje, pripremljenima od domaćeg voća i povrća. Jela se poslužuju na otvorenom. U hotelskom baru poslužuje se izbor toplih napitaka i osvježavajućih pića, a dostupna je i bogata vinska karta. Svakog dana na raspolaganju je kontinentalni ili bife doručak.

Gosti mogu uživati u domaćim i svježim sastojcima, maslinovom ulju iz vlastite proizvodnje, vinu Stina vrhunske kvalitete s otoka Brača i mediteranskom ugođaju. Objekt gostima nudi ugodan smještaj i ukusna jela.

Gosti mogu vježbati u teretani ili na teniskom terenu. U sklopu ovog turističkog naselja dostupan je spa-centar s hidromasažnom kadom, saunom i raznim masažnim tretmanima.
Gostima su također dostupni teretana, bazen i spa usluge.

Iz Supetra polaze trajektne linije do grada Splita. Pustinja Blaca udaljena je 23 km, a grad Bol 35 km od objekta Labranda Velaris Village.

Slične ponude

Detalji ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije