Turističko naselje Sagitta 3* – Ruskamen

Ruskamen, Omiš, Croatia

Opis aranžmana

Provedite bezbrižni All Inclusive odmor u prirodnom okruženju mediteranske šume. Sagitta Holiday Village smještena je uz samu plažu i idealna je za miran obiteljski odmor.

Sagitta je kao stvorena za obiteljski odmor, bilo da dolazite samo s boljom polovicom ili i s djecom. Ako tražite mirno ljetovanje, ovo turističko naselje je kao izmišljeno za vas. I što je najbolje, djeca starosti do 6,99 godina ljetuju – gratis!

Ljetovanje će vam biti mnogo opuštenije ako nećete morati brinuti o svakom obroku, plaćanju svakog pića, animacije za djecu, korištenja sportskih terena… All inclusive ponuda u Sagitti uključuje sve nabrojano.

Gotovo sve sobe u hotelu imaju prekrasan pogled na more. Osim toga, okruženi ste netaknutom prirodom koja je najbolji lijek za stres na svijetu. Posebno ako se odlučite odsjesti u bungalovima hotela, usred dubokog hlada mediteranske šume i neposredno uz plažu.

Grad Omiš je nekoliko kilometara udaljen od naselja. Ako nemate automobil, autobus vozi redovito, a osoblje hotela može vam organizirati i taksi. Omiš je poznat kao jedan od najatraktivnijih hrvatskih gradova, osobito za ljubitelje adrenalina. Sagitta se nalazi i blizu Splita, otoka Brača, Parka prirode Biokovo… Sve je udaljeno tek kratku vožnju iz naselja.

Hotel Ruskamen Turističko Naselje Sagitta ima 84 soba 1/2+1 i 3 hotelska apartmana 1/2+2.

Što je all inclusive usluga?

Recimo prvo o čemu govorimo kad govorimo o all inclusive usluzi. Riječ je o vrsti odmora u hotelu ili sličnom turističkom smještaju tijekom kojeg vam je sve što vam je potrebno uključeno u cijenu smještaja. Hrana, piće, razne aktivnosti za vas i djecu, wellness (ako postoji) itd.

Što je sve uključeno u Sagitti?

Ako se odlučite uložiti u all inclusive u Sagitti, možete računati na smještaj po svom odabiru – hotel, apartman ili bungalov. Sobe su svuda klimatizirane. Domaćini su za sve goste osigurali besplatni Wi-Fi.

ALL INCLUSIVE LIGHT usluga podrazumijeva slijedeće:
Doručak 07:00-10:00
Ručak 12:00-14:00
Večeru 19:00-21:00
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića s buffet stola u vrijeme obroka.
Alkoholna pića s buffet stola se poslužuju uz ručak i večeru.
Bezalkoholna pića se poslužuju uz doručak, ručak i večeru.
Topli napitci (instant kafa, filter kafa, kakao, čokolada, čajevi…) poslužuju se tokom doručka.
Piće van navedenog vremena će biti dostupno po potrošnji kao lični, dodatni trošak svakog naručitelja u
otvorenim barovima (beach bar i sl.). Parking 7,00 EUR po vozilu i danu.

Da biste kvalitetno proveli vrijeme, imat ćete i besplatnu animaciju i za odrasle i za djecu do dva puta tjedno na nekoliko jezika. Domaćini su za dvaput tjedno predvidjeli i dobru zabavu u vidu svirki uživo. Aktivni tipovi moći će bez naplate koristiti sportske terene.

Smještaj

APARTMANI 1/2 + 2

40 apartmana koji su klimatizovani, imaju sobe sa dva ležaja, odvojen prostor kuhinje i trpezarije, dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja na razvlačenje, WC sa kadom, TV SAT, telefon i balkon.

BUNGALOVI 1/2 + 2

20 bungalova koji su klimatizovani, svi imaju jednu prostoriju sa krevetom za dvije osobe u sklopu koje je kuhinja sa trpezarijom, TV SAT, odvojena soba sa dva ležaja na sprat za dvije osobe, TWC i terasu sa stolom i sjedalicama.

BUNGALOVI 1/2 + 1

18 bungalova koji su klimatizovani i imaju predsoblje sa WC i kadom, zajednički prostor gdje se nalazi francuski ležaj za dvije osobe sa pomoćnim krevetom na razvlačenje i mini-kuhinjom te TV SAT. Svi bungalovi imaju terasu sa stolom i sjedalicama.

SOBA POGLED MORE, BALKON

Sve sobe su klimatizovane i imaju TWC, TV SAT, frižider, fen za kosu, telefon i balkon sa pogledom na more.

Lokacija

Find a route from your location

Slične ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije