Ski kamp Rogla 2025

Opis aranžmana

Ski kamp Rogla 2025

10.01.-17.01.2025.

Program i cijene uskoro 🙂

 

Hotel Rogla**** se nalazi u istoj zgradi kao i hotel Planja ****. Ovdje ćete  naći svoj prostor za aktivan odmor, predah, poslovni susret ili opuštanje od napornih dana.

U hotelima se nalazi veliki pansionski restoran s bifeom za samoposluživanje. Bogata je i izvanpansionska ponuda kod koje će vam majstori kuhinje pripremiti tradicionalna pohorska jela i ukusne deserte. Poseban ambijent dočarat ćemo vam u Staroj koči, gdje ćemo vas uz kamin razmaziti kulinarikom i probranim vinima.

U hotelu se nalaze i velika višenamjenska dvorana, aperitiv bar, sobe za seminare, galerija, kutak za djecu, informativna tačka, kutak za internet, a na recepciji hotela se nalazi i prodavaonica suvenira.

Posjetioci Rogle mogu uživati opuštajući se u savremeno opremljenom wellness centru, ”Zemlji dobrog raspoloženja”, saunama, unutarnjem bazenu, whirlpoolu, dječjem bazenu, kupkama i masažama.

U hotelu se nalazi i moderan medico center s pulmološkom ambulantom.

U sklopu hotela nalazi se sportska dvorana na 2.200 m2 površine. U dvorani možete igrati odbojku, košarku, tenis, stoni tenis, tenis, a na raspolaganju vam stoje i umjetna stijena za penjanje, igrališta za squash te fitness centar. U sportskoj dvorani možete i posuditi sportsku opremu.

Opremljenost soba:
Sve sobe su opremljene tušem i fenom za kosu u kupaonici te telefonom, mini barom, satelitskom televizijom i priključkom za internet u sobama. Neke sobe imaju balkone.

Hotel ima lift.

 

Slične ponude

Detalji ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije