Hotel Lavina 4* Jahorina

Апартхотел Вучко Olimpijska 1, Јахорина 71423

Opis aranžmana

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Evrope. Smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.
Hotel Lavina Jahorina je izgrađen sa osnovnom idejom da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog i luksuznog smještaja, preko vrhunske kuhinje pa do sadržaja koji će gostu omogućiti vrhunski i kompletan boravak.
Restoran–bar
Prijatna domaća atmosfera, profesionalno i ljubazno osoblje kao i veliki izbor jela i pića vrhunskog kvaliteta.
Wellness centar
Finska sauna i parno kupatilo. U ponudi su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.
Bazen
Smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.
Noćni klub
U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mjesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz cijelog regiona.
Konferencijska sala
Višenamjenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd. Kapacitet sale je 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim sadržajima.
Ski rental i ski škola
Ski rental raspolaže opremom svjetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima.
Igraonica za djecu
A za najmlađe, u sklopu restorana smještena je igraonica za djecu. Dok uživate u hrani i piću vaši najdraži će se zabavljati u igraonici, a vama će biti stalno na oku.

Kako do hotela
Do Hotela Lavina možete doći sopstevnim prevozom, a Hotel Lavina vam obezbjeđuje beplatan parking. Takođe, na samo 30 km od Hotela se nalazi međunarodni aerodrom Sarajevo i ako se odlučite za ovu vrstu prijevoza, Hotel Lavina vam pruža mogućnost transfera od aerodroma do hotela i obratno.

Udaljenost od većih gradova u regionu

Beograd – 320 km; Zagreb – 415 km; Novi Sad – 300 km; Split – 275 km; Ljubljana – 555 km; Podgorica – 260 km; Skoplje – 465 km.

Lokacija

Find a route from your location

Slične ponude

Detalji ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije