MSC Sinfonia – polasci apr – okt iz Splita

Opis aranžmana

Istočni Mediteran - MSC Sinfonija

Za polaske: 11. MAJ i 06.JUL iz luke SPLIT, luka iskrcavanja je ZADAR.
Za polaske: 18. MAJ i 13.JUL iz luke ZADAR, luka iskrcavanja je SPLIT.
*Informacije su podložne promenama zbog konačne dostupnosti veza ili sidrišta!
UKRCAVANJE MOGUĆE i u luci VENECIJA ili PIREJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukrcavanje u luci  SPLIT  (ZADAR)
CENE KRSTARENJA izražene u u € po osobi, za smeštaj u dvokrevetnoj kabini, sa uključenom lučkom taksom i napojnicama
Datumi ukrcavanja u luci SPLIT (ZADAR): doživljaj kategorija kabine
unutrašnja prozorska balkonska
30. MART 2024. Bella od 533 od 683 od 933
Fantastica od 563 od 743 od 983
06,  13, 20, 27. APRIL 2024. Bella od 483 od 633 od 983
Fantastica od 513 od 693 od 1.033
04.  11,  18,  25. MAJ 2024. Bella od 533 od 683 od 933
Fantastica od 563 od 743 od 983
01,  08,  15,  22,  29.  JUN 2024. Bella od 923 od 1.073 od 1.373
Fantastica od 953 od 1.133 od 1.423
06,  13,  20,  27 .  JUL 2024. Bella od 933 od 1.083 od 1.383
Fantastica od 963 od 1.143 od 1.433
03,  10,  17,  24, 31 .  AVGUST 2024. Bella od 843 od 993 od 1.293
Fantastica od 873 od 1.053 od 1.343
 07,  14,  21,  28 .  SEPTEMBAR 2024. Bella od 633 od 783 od 1.083
Fantastica od 663 od 843 od 1.133
05,  12,  19, 26.  OKTOBAR 2024. Bella od 633 od 783 od 1.083
Fantastica od 663 od 843 od 1.133
02.  NOVEMBAR 2024. Bella od 483 od 633 od 983
Fantastica od 513 od 693 od 1.033
Dodatna osoba u kabini – NA UPIT!

 

 

Krstarenje istočnim Mediteranom kruzerom MSC Simfonia sa itinererom Venecija – Brindisi – Mikonos – Pirej – Split – Venecija je putovanje koje se ne zaboravlja. Supernova travel organizuje ovo krstarenje u saradnji sa eminentnom brodskom kompanijom MSC Cruises, a sve sa ciljem da svojim putnicima pruži maksimalan komfor i uživanje.

Opustite se na glamuroznom kruzeru, posetite neke od najlepših gradova Jadrana i Mediterana i potpuno zaljubite u arhitekturu, istoriju i plaže Italije, Grčke i Hrvatske. Ako izaberete ovu rutu, dobijate priliku da na osmodnevnom putovanju otkrijete duh Mletačke republike, starogrčke i rimske civilizacije, ali i modernu energiju evropskih metropola.

Pozivamo vas da zajedno sa nama otkrijete zašto Venecija nosi epitet najromantičnijeg grada Evrope, u čemu je šarm Mikonosa i Atine, te hrvatske luke Split.

Krstarenje traje 8 dana (7 noćenja) i dostupno je već po ceni od 653 evra. Napravite rezervacije za putovanje neki od dostupnih termina u juna, julu, avgustu i septembru.

 

MSC Simfonia – kruzer dizajniran za odmor

Supernova travel neguje odličnu saradnju sa uglednim brodskim kompanijama. Zahvaljujući ome imate priliku da kruzersku rutu sa itinererom Venecija – Brindisi – Mikonos – Pirej – Split – Venecija prođete putujući luksuzno opremljenim brodom MSC Simfonia. Na ovom luksuznom kruzeru i pravom hotelu na vodi možete uživati u raznovrsnim sadržajima. Kupanje u bazenima, sunčanje na palubi, ali i opuštanje u otmeno opremljenim kabinama očekuju sve putnike na ovom krstarenju.

Kruzer MSC Simfonia ima kapacitet od 2.679 putnika. Poseduje 980 kabina, raznih tipova – sa balkonom, unutrašnja, prozorska, apartman. Svaka kabina je opremljena udobnim ležajevima, poseduje TV, sef, telefon, kao i fen za kosu. Uz doplatu možete računati na dodatne pogodnosti i usluge kao što su Wi-Fi konekcija, sobna usluga (room service), pranje odeće, usluge lekara na brodu i kupovina u brodskim prodavnicama.

Nakon renoviranja 2019. godine kruzer je dobio još bolju i kvalitetniju opremu. Napravljena su i proširenja na planu smeštaja, ali i zajedničkih prostorija poput restorana, barova i savremenog MSC Aurea Spa Centra.

Za ljubitelje teatra tu je i pozorište San Carlo, a za opuštanje pre predstave putnici mogu svratiti u neki od 9 zatvorenih barova. Brod raspolaže sa još 4 bara na otvorenom, 4 otmena restorana, te 2 bazena. Prilika za sport, rekreaciju i uživanje je mnogo. Takođe, pored bazena tu su i teretana, sportski centar, sobe za masažu, teren za mini golf i brojni drugi sadržaji.

Krstarenje istočnim Mediteranom kruzerom MSC Simfonia može biti i pravo gastronomsko putovanje ukoliko iskoristite šansu da isprobate delikatese i specijalitete čak 4 luksuzna restorana – Il Covo, Il Galeone, Caffe del Mare, La Terrazza Buffet.

Ako doplatite, možete koristiti mini bar u kabini ili se zabaviti u kazinu.

 

Destinacije koje ćete obići na krstarenju istočnim Mediteranom MSC Simfonia kruzerom

Supernova travel organizuje brojne kruzerske rute istočnim Mediteranom, ali je među popularnijim upravo krstarenje sa itinererom koji obuhvata isplovljavanje iz Venecije i pristajanje u vodećim lukama Sredozemlja i Egeja. Obiđite antičke lokalitete u Atini i na Mikonosu, uživajte u impresivnoj arhitekturi Venecije i Splita i u modernom duhu Brindisija. Za samo 8 dana posetite najznačajnije i prema mišljenju mnogih, najlepše primorske gradove na Mediteranu.

Venecija, Italija

Sasvim zasluženo, Venecija nosi epitet “grada ljubavi” i očarava turiste iz svih krajeva sveta svojom autentičnom arhitekturom. Ne propustite priliku da se vozite gondolom i upoznate grad krstareći uskim  kanalima. Prošetajte uskim venecijanskim ulicama i mostićima, opustite se na Trgu Svetog Marka uz ukusnu kafu ili čuveni italijanski sladoled.

Brindisi, Italija

U “peti Italije” nalazi se mirna luka i divan grad Brindisi, koji odiše tipičnom italijanskom atmosferom. Autentični trgovi, prodavnice i kafići čekaju vas u centru grada, kao i turističke atrakcije kao što su Arheološki muzej i katedrala.

Mikonos, Kikladi

Mikonos je ekskluzivno grčko ostrvo koje za odmor biraju i ljudi iz svetskog jet seta. Letovati na ovom ostrvu, prepoznatljivom po kikladskoj arhitekturi, znak je prestiža i elitizma. Dodatan pečat Mikonosu daju nestvarno lepe plaže, autentične vetrenjače i luksuzni hoteli.

Pirej, Atina

Pravi je izazov za jedan dan obići sve najznačajnije lokacije u grčkoj prestonici. Atina je uistinu kosmopolitski grad koji poseduje gustu mapu kulturno-istorijskih spomenika.  Akropolj, Partenon, trg Sintagma – jedna šetnja biće dovoljna da shvatite zašto se za Atinu kaže da je kolevka zapadne civilizacije.

Split, Hrvatska

Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj i ujedno najveći grad na Jadranskom moru. Ovaj grad je čuven po dugoj i bogatoj istoriji, a najpoznatiji lokalitet u gradu je Dioklecijanova palata izgrađena daleke 305. godine, a na UNESCO listu uvrštena 1979. godine. Ne propustite šansu da se nakon obilaska starog grada opustite na nekoj od čarobnih splitskih plaža.

Cijena aranžmana obuhvata :

• Krstarenje prema izabranom itinereru;
• Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
• Lučke takse;
• Napojnice (12 eur po osobi po noći);
• Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
• Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzikel;
• Korišćenje bazena, fitnes sale;
• Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;

Cijena aranžmana ne obuhvata :

• Prevoz do i od luke ukrcavanja;
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
• Pića na brodu;
• Korišćenje mini bara u kabini;
• Fakultativne izlete u organizaciji Brodara;
• Korišćenje spa centra i sportskog terena na brodu;
• Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini);
• Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama…

Tehnički podaci broda MSC Sinfonia:
Bruto tona – 65.542 tona
Broj putnika – 2.679 (na bazi dva putnika)
Članova posade – Približno 721
Broj kabina – 980, uključujući 4 za goste s invaliditetom
Dužina / Širina / Visina – 274,9 m / 32 m / 54 m
Palube – 13, uključujući 9 za goste
Maksimalna brzina – 20,1 čvorova
Prosečna brzina – 18,5 čvorova

SX cross section
Čak i pre nego MSC Sinfonia krene na svoje putovanje, ukrcavanjem na brod otkrićete brojene sadržaje. Nakon renoviranja 2019. brod ima veći broj preuređenih zajedničkih prostorija sa novom, boljom opremom za sve svoje putnike. Dodate su nove balkonske kabine koje će oduševiti prekrasnim pogledom na more.

Prošireni su restorani i prostorije za ishranu sa višim nivoom kulinarskih usluga. Novih 312 m² zajedničkih prostorija spremljeno je za ples i zabavu. izrađeni si novi prostori za igru dece svih uzrasta. Na raspolaganju je i proširen MSC Aurea Spa centar. Tu je i pozorište “San Carlo”.

Na krstarenju vas čeka svet novih doživljaja koje ćete otkrivati, dan za danom, trenutak za trenutkom. Jer je MSC Sinfonia brod koji vam odgovara.

Slične ponude

Detalji ponude

Rezervacija

    Korisnička podrška

    Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije